Președinte

Călin Mihai Rangu

Călin Mihai Rangu este dublu licențiat în economie și inginerie, doctor în rețele neuronale aplicate în procesarea seriilor financiare, absolvent MBA în domeniul bancar și financiar, lector universitar, lector MBA.

Activează de peste 25 în domeniul financiar-bancar, fiind timp de 13 ani director în Banca Națională a României și Raiffeisen Bank, director general al filialei române a unui grup internațional, 8 ani director în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, 5 ani președinte al Institutului de Studii Financiare, 4 ani vicepreședinte al EIOPA InsurTech Task Force, 7 ani președinte al grupului consultativ în domeniul protecției consumatorilor de produse financiare non-bancare, fiind membru în mai multe board-uri din domeniul economic, educațional sau financiar. 

În prezent este director al Direcției Rezoluție din cadrul Fondului de Garantare a Asiguraților. Este co-fondator al asociației CIO COUNCIL România. Călin Mihai Rangu are o vastă experiență în management, activități financiar-bancare, IT&C, FinTech, riscuri operaționale, protecția consumatorilor, servicii, produse și tehnologii IT și financiare.